Even voorstellen
Wie zijn wij? | 17 December 2006 | 23:03:17
Reindert Nijland  is 27 en inmiddels gepromoveerd moleculair bioloog. Als hobby  is hij veel bezig met marine biologie,  en vooral krabben is zijn specialiteit.  Straks een baan in Engeland maar nu eerst nemen we het er van door er een tijdje tussen uit te gaan.
 
Jessica Offenberg  is 26 en  net als Reindert  dol op duiken en natuur beleven.  Als bedrijfskundige  heeft ze de afgelopen jaren bij een samenwerkingsverband van woningbouwcorporaties gewerkt in Friesland en zo als Projectleider Leren werkervaring opgedaan in organisatie ontwikkeling.
 
Waarom willen we eigenlijk zo graag op reis?  Honderd en n dingen kunnen we opnoemen dus hier zijn er een paar. Omdat we.....
 
Nog heel veel mooie dingen van de wereld niet gezien hebben.   Willen ontstressen en genieten van de natuur.   Lekker rustig aan willen doen, vrijheidsgevoel.   Niet later willen zeggen: "reizen dat hadden wij ook wel ooit willen doen".   Wijzer willen worden, meer kunnen relativeren, de wereld in perspectief kunnen  plaatsen.   Andere culturen en godsdiensten kunnen ontmoeten.   Foto's maken die zo  in de Novib kalender kunnen.   Geestelijk en fysiek de batterijen weer opladen.   Samen door de jungle willen struinen, onderwater willen genieten en  willen slapen  op een onbewoond eiland.
bewerk | verstuur | kopieer

Hallo daar,
Wij hebben afgelopen weekend een zoetwater BW-weekend in (N)Brabant gehad, e.e.a. door Theo georganiseerd. Op zo'n weekend komen jullie ook ter sprake. Dus maar eens op de website gekeken. Over een paar weken ga ik juist de koude opzoeken en de reis naar Noorwegen nog eens overdoen. Van de BW gaan Ron en Peter H. van B mee.
Groeten Henk
P.s. ziet er allemaal erg goed uit, ga zeker nog verder kijken

  door: Henk 2007-06-21 14:09:07

In verband met de migratie naar een nieuw platform is het niet meer mogelijk reacties te geven op dit log. De beheerder van deze blog kan de verhuizing naar Mijndomein.nl in gang zetten waarna het,zodra de verhuizing voltooid is, weer mogelijk wordt om te reageren.

eXTReMe Tracker
Home   weblog sinds: 2006-12-04

Ontwikkeld door punt.nl en gehost door mijndomein.nl. Problemen met de inhoud van deze log? Klik hier.