Sydney
Australie | 10 November 2007 | 01:07:13
Meer foto's klik hier

Nu we een laptop hebben lukt het om veel sneller een verhaal uit te typen en online te zetten. Dus al snel na het verhaal over Borneo een update over ons korte bezoek aan Australie.

Sydney
We hebben gekozen om meer tijd in Nieuw Zeeland te besteden en niet naar Australie te gaan. Maar als we dan toch een stopover hebben willen we graag Sydney bekijken en bij Hiske op bezoek gaan die daar sinds 4 maanden postdoc is. De vlucht was helaas te kort om goed te kunnen slapen en om 6 uur 's ochtends komen we in Syndey aan. Het quarantaine regiem van Australie is erg streng, en wij zijn de jungle in geweest dus worden onze bergschoenen helemaal schoongepoest. We stappen op piepende en glimmende zolen Australie in. Hiske haalt ons op brent ons bij haar thuis voor nog een paar uurtjes slaap.

We zijn maar kort in Sydney, dus gaan we dezelfde middag nog naar de beroemde haven en zien het Opera house en de Sydney Harbour brigde. Na de sights strijken we neer bij een hippe bar aan de haven waar op vrijdagavond iedereen die gezien wil worden ook zit. We genieten met volle teugen van een fris blond biertje, een glaasje wijn, heerlijke olijven en een slectie echt lekker brood. Na zo lang in Azie waar we geen wijn hebben gehad of lekker brood smaakt dit allemaal ontzettend goed, Jessica krijgt er haast tranen van in haar ogen.
Reageren 3 | bewerk | verstuur | kopieer | bekeken x 476


eXTReMe Tracker
Home   weblog sinds: 2006-12-04

Ontwikkeld door punt.nl en gehost door mijndomein.nl. Problemen met de inhoud van deze log? Klik hier.