Wonen op een vlakte
Wie zijn wij? | 08 Februari 2007 | 12:52:16
Sloop aan Oostersingel††††††
 
We wonen sinds een aantal dagen op een grote vlakte, vanaf ons huis kijk je nu zo op het Damsterdiep. Helaas hebben we nog net niet uitzicht op het water van de Oosterhaven. Binnenkort herrijzen hier 70 nieuwe appartementen en kun je naast ons huis de parkeergarage binnen rijden. Lekker van die koplampen in je gezicht als je op de bank zit. Gelukkig maar dat we dat niet meer mee maken. Op 8 april trekken we de deur achter ons dicht na dik twee jaar hier te hebben gewoond.
bewerk | verstuur | kopieer

het is echt snel gesloopt, zo fiets je langs en zijn ze bezig met daken slopen†(tijdens jullie egypte reis)†en de volgende keer dat je langsfiets is op een gebouw na het hele rijtje gesloopt en ligt er een hele hoop puin!
 

  door: Roosmarijn 2007-02-08 17:27:49

Hoi† jes... een grappig detail is dat jouw eerste adres ook dat uitzicht heeft, aan de assendorperdijk is de hele†HTS gesloopt!††Kijk je nu heel anders tegenaan†Zo'n rijtje huizen uit 1902 had toen een prachtig uitzicht op het moeras en de wetering.†
Groetjes mama

  door: 2007-02-19 13:12:32

In verband met de migratie naar een nieuw platform is het niet meer mogelijk reacties te geven op dit log. De beheerder van deze blog kan de verhuizing naar Mijndomein.nl in gang zetten waarna het,zodra de verhuizing voltooid is, weer mogelijk wordt om te reageren.

eXTReMe Tracker
Home   weblog sinds: 2006-12-04

Ontwikkeld door punt.nl en gehost door mijndomein.nl. Problemen met de inhoud van deze log? Klik hier.